Fun

Căsătoriți-vă pentru o zi, de Valentine’s Day!

Îndrăgostiții pot să-și oficializeze simbolic relațiile, prin căsătorii de o zi, de Valentine’s Day. Pe 14 februarie, între 14.00-21.00, la Arena Mall, cuplurile care vor spune “Da”, în fața unui ofițer de stare civilă, vor primi certificate de căsătorie, verighete, vor fi fotografiați și vor putea câștiga premii, la o tombolă.

Evenimentul este organizat, pentru a treia oară, de membrii Tineretului Liberal. Mihai Șuștac, președintele TNL, a anunțat că extragerile la tombolă se vor face din oră în oră.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *