Primarul Stavarache, vicepreședinte al Consiliului European al Municipalităților și Regiunilor

Romeo Stavarache si Jose Manuel Barroso

Romeo Stavarache, primarul municipiului Bacău, a fost desemnat vicepreședinte al Consiliului European al Municipalităților și Regiunilor (CEMR). Pe 6 decembrie, la reuniunea Comitetului Director al CEMR, de la Mondorf-les-Bains, Luxemburg, principalul criteriu al alegerii a fost volumul fondurilor europene atrase de municipalitatea băcăuană. Cu aceeași ocazie, președinte a fost numit primarul din Stuttgart, Wolfgang Schuster.

C.E.M.R. este cea mai mare organizaţie ce priveşte guvernarea locală şi regională din Europa, membrii săi fiind asociaţii naţionale de regiuni şi municipalităţi, privite largo sensu, din peste 30 de ţări. Aceste asociaţii, însumat, reprezintă interesele a peste 100.000 de autorităţi locale şi regionale.

Din organismul de conducere, mai fac parte responsabili din Palma De Mallorca, Almere, Birmingham, Lisabona, Karlstadt, Hradec Kralove, Hovedstaden, Getafe, Tandridge, Varșovia, Mellac, Mulheim an der Ruhr, Cankaya.

Primarul Stavarache a vorbit vineri, la întâlnirea cu asociația bloggerilor din Bacău, Divanul AdBlog, despre rolul CEMR și impactul pe care le au deciziile acestui organism asupra dezvoltării țărilor recent intrate în Uniunea Europeană. „Acolo se stabilesc prioritățile și bugetele regiunilor pentru perioada 2013-2020. O cale pe care trebuie să mergem este să dezvoltăm industria creatoare și energiile alternative”, a spus primarul.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 Comments on “Primarul Stavarache, vicepreședinte al Consiliului European al Municipalităților și Regiunilor

  1. Pingback: Stavarache, la Divanul VIP | aghiuţă

  2. Pingback: Divanul VIP, ediţia a II-a: La o cafea cu Romeo Stavarache | talentirosit.com

  3. Pingback: Antonescu și-a împărțit premiul cu Stavarache | aghiuţă

  4. Pingback: Divanul VIP, ediţia a II-a: La o cafea cu Romeo Stavarache : Cristi Juverdeanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *