Poliția a controlat găștile de cartier ale Bacăului (video)

În urma a numeroase plângeri din partea locuitorilor Bacăului, autoritățile au organizat o razie printre așa-numitele găști de cartier. Într-o acțiune la care au participat polițiști și jandarmi, au fost luate la puricat 16 străzi considerate cu risc ridicat. Scopul principal a fost prevenirea și combatarea faptelor de natură antisocială săvârșite de tineri.

„Au fost verificate 34 de locaţii în care s-au reclamat acte de tulburare a ordinii şi liniştii publice. Au fost identificate 14 grupuri de tineri şi au fost legitimate 86 de persoane. Doi minori au fost încredinţaţi părinţilor, care au fost avertizaţi cu privire la lipsa de supraveghere a copiilor. Poliţiştii au aplicat trei sancţiuni contravenţionale potrivit Legii 61/1991 pentru constituirea în grup în vederea săvârşirii de fapte antisociale”, se arată în comunicatul remis presei.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One Comment on “Poliția a controlat găștile de cartier ale Bacăului (video)

  1. Pingback: Pentru de dimineață | aghiuţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *