Șoc și groază la Supercupa Intercasa (video)


Organizatorii Supercupei Intercasa, la badminton, nu au asigurat toate măsurile de protecție pentru sportivii veniți la competiție. Conform site-ului www.prelungiri.ro, competiţia desfăşurată la Sala Orizont din Bacău a fost învăluită de ţipete de durere după ce, în finala mică de simplu fete, bucureşteanca Irina Popescu s-a accidentat grav la genunchi.

Conform aceleiași surse, deşi au anunţat un buget de premiere cu 25% mai mare, organizatorii concursului nu s-au gândit să pună pe primul loc sănătatea badmintoniştilor. N-au apelat la serviciile medicilor ca să supravegheze competiţia şi inevitabilul s-a produs. Au lăsat un sfert de oră o sportivă să urle de durere pe terenurile închiriate cu 7.000 de euro. Un sfert de oră de chin până la venirea ambulanţei.

Supercupa Romaniei Intercasa este o competitie inscrisa in calendarul Federatiei Romane de Badminton. In mod normal si legal o echipa de medici ar fi trebuit sa supravegheze non-stop concursul.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One Comment on “Șoc și groază la Supercupa Intercasa (video)

  1. Pingback: Supercupa Intercasa groazei | aghiuţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *