Fun

Benea, déjà-vu cu Argentina

Dragos Benea joaca si fotbal


Dragoș Benea, președintele Consiliului Județean Bacău, e îndrăgostit de Argentina, țară în care crede că a trăit în altă viață. Benea a vorbit la 1TV Bacău despre senzația de déjà-vu pe care a avut-o, când a vizitat pentru prima oară țara lui Maradona.

”În ’86, copil fiind, uitându-mă la Campionatul Monsial din Mexic, brusc am ținut cu Argentina. Adică până la Argentina n-am mai găsit alte țări, Germania, Spania, Portugalia, Franța. Mexic!? Toți copiii țineau cu Brazilia, când eram mic, sau cu Franța, Italia. Eu țineam cu Argentina înainte de a ajunge Maradona la naționala Argentinei”, a povestit politicianul.

Benea a spus și care este cel mai bun atlet dintre politicienii băcăuani: „Domnul Stavarache a făcut atletism de performanță. Am înțeles că era un foarte bun alergător de curse de semifond, 5.000 – 10.000 de metri”. Președintele CJ a vorbit și despre sportul său preferat, mountain-bike, care îi permite să vadă pe viu frumusețile zonelor greu accesibile ca și despre proba de maraton montan de la Piatra Craiului, la care participă anual.

Foto kristofer93.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 Comments on “Benea, déjà-vu cu Argentina

  1. Pingback: Pentru de dimineață | aghiuţă

  2. Pingback: Benea a fugit prin munți. La maraton | aghiuţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *