Ambasadorul Rusiei poartă ceas japonez

Silviu Bondor, Dragos Benea, Alexander Churilin, Pier Ambros, Constantin Scripat

Alexander Churilin, ambasador al Federatiei Ruse în România (centru foto), poartă cu mândrie un frumos ceas japonez. Oficialul a vizitat, timp de două zile, județul Bacău, unde a vizitat holdingul Agricola International, Elmet SA, s-a întâlnit cu reprezentanti ai patronatelor locale și a participat la câteva evenimente culturale. El a afișat cu mândrie un clasic ceas japonez, marca Seiko. „E cadou de la soția mea, sunt nevoit să-i acord prioritate”, a declarat ambasadorul rus pentru Steagul roșu.

Alexander Churilin a vorbit și despre relațiile româno-ruse în domeniul aviației, în special al celei militare, în contextul în care în această săptămână s-a mai prăbușit un aparat MiG 21 Lancer. „Aceste avioane nu au fost modernizate în Rusia, ci de o firmă din Israel. Mi-e greu să mă pronunț cât de eficientă a fost această modernizare”, a afirmat ambasadorul. El a precizat însă că alte țări, cum ar fi India, modernizează MiG-urile în fabricile proprii, cu sprijinul uzinelor de la Novgorod. De asemenea, și alte state europene dispun de MiG-uri, dar model 29, modernizate chiar în Rusia și care sunt compatibile cu standardele NATO.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 Comments on “Ambasadorul Rusiei poartă ceas japonez

  1. Pingback: Seiko dă ora exactă ambasadorului rus | aghiuţă

  2. Da de Pobeda ce s-a mai ales? Ca rusii erau tari la ceasuri, era plina Romanica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *