Ambasadorul Rusiei vizitează Bacăul

Churilin Alexander

Churilin Alexander

Churilin Alexander, ambasador al Federatiei Ruse in Romania, va efectua o vizita oficiala in Bacau, pe 4 și 5 noiembrie, la invitația autorităților județene.
In prima zi a vizitei, ambasadorul rus va vizita Holdingul “Agricola International “, apoi o societate viticola din comuna Traian.

In Sala Mare a Palatului Administrativ din Bacau, va avea loc o intalnire cu agenti economici din Bacau, cu reprezentanti ai patronatelor din cadrul Camerei de Comert si Industrie (CCI) Bacau. Prima zi a vizitei oficialului rus se va incheia cu o seara culturala, organizata la Centrul de Cultura “George Apostu”, unde se va organiza o expozitie de fotografie, cu tematica stabilita de Ambasada Federatiei Ruse in Romania. In cadrul aceluiasi eveniment, actorii Teatrului Bacovia vor recita poezie din opera marilor clasici rusi, elevii Liceului “George Apostu” vor interpreta un fragment (balet) din “Lacul Lebedelor” de Piotr Ilici Ceaikovski, iar Ansamblul “Busuiocul”, fragmente de muzica clasica a compozitorilor rusi.

Pe 5 noiembrie, la ora 9.30, Churilin Alexander și delegatia care-l insoteste vor sustine o conferinta de presa, dupa care ambasadorul Federatiei Ruse, insotit de reprezentanti al Consiliului Judetean Bacau, va efectua o vizita la o societate din industria lemnului. Vizita oficiala se va incheia cu o deplasare la Complexul Muzeal “Iulian Antonescu” si la Ansamblul “Precista” (Curtea Domneasca si Biserica).

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *