Fun

Vița de Vie a redeschis „The Stage”

Clubul „The Stage” s-a redeschis pe 1 octombrie, cu un nou look, dar cu același farmec. Invitații speciali ai evenimentului au fost „Vița de Vie”. Mai bine de o oră și jumătate trupa a întreținut un public „extraordinar”, așa cum l-a caracterizat chiar Adrian Despot, solistul trupei.

Vița de Vie a început show-ul cu piesa „Azi” de pe ultimul album, „Fetish”. Apoi au trecut prin toate albumele, nelipsind piese ca Totata, Praf de stele, Ozosep, Beat mort, Varza sau Basul și cu toba mare. Membrii trupei au făcut o declarație de dragoste publicului și i-au promis că se vor întoarce în Bacău cât mai curând.

Vita, la primul cantec al serii

"Noul" The Stage, plin ochi

Vita de Vie, dezlantuita

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One Comment on “Vița de Vie a redeschis „The Stage”

  1. Pingback: Pentru de dimineață | aghiuţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *