Fun

Starurile serialului „True Blood” au pozat nud

Anna Paquin, Stephen Moyer si Alexander Skarsgard

Anna Paquin, Stephen Moyer si Alexander Skarsgard (foto: mediafax.ro)

Actorii Anna Paquin, Stephen Moyer şi Alexander Skarsgard, starurile serialului TV „True Blood”, apar pe una dintre cele mai controversate coperte din această vară ale revistei Rolling Stone, pentru care au pozat nud şi acoperiţi cu pete de sânge, informează accesshollywood.com. Controversata fotografie este însoţită de textul „True Blood: They’re Hot; They’re Sexy; They’re Undead” („True Blood: Sunt atrăgători, sunt sexy şi sunt vampiri”).

Nuditatea nu reprezintă o problemă pentru cei mai mulţi dintre actorii care joacă în acest serial de televiziune, în special pentru Alexander Skarsgard, care joacă rolul lui Eric Northman, seducătorul şerif viking al vampirilor, îndrăgostit fără speranţă de personajul interpretat de Anna Paquin, chelneriţa telepată Sookie Stackhouse.

„Nu prea îmi pasă de aceste lucruri”, declara Alexander Skarsgard pentru Access Hollywood la începutul acestei veri, cu ocazia debutului celui de-al treilea sezon al serialului „True Blood”. „Dacă îmi place o scenă, nuditatea nu mă deranjează. Dacă totul are sens atunci când citesc scenariul, sunt bucuros să renunţ la haine”.

Alan Ball, creatorul serialului, a declarat pentru Access Hollywood că nuditatea reprezintă un element care se încadrează perfect cu poveştile expuse în „True Blood”, una dintre explicaţii fiind aceea că preferă să angajeze actori care nu ezită să se dezbrace pentru un rol: „Tind să angajez actori care nu au o problemă cu acest lucru – Stephen Moyer este britanic, Alexander Skarsgard este suedez, iar Anna Paquin s-a născut în Canada şi a crescut în Noua Zeelandă. Nu cred că este o coincidenţă faptul că mulţi dintre actorii noştri nu sunt americani. Consider că actorii europeni şi australieni sunt mai puţin crispaţi în legătură cu acest aspect”.

Totodată, Alan Ball a ţinut să precizeze că nuditatea nu reprezintă o tactică de creştere a audienţei.

„Nu le cer să se dezbrace din acest motiv. Este vorba mai degrabă de personaje, de relaţiile dintre ele, iar ei sunt actori foarte buni şi sunt perfect conştienţi de faptul că interpretează un rol”, a adăugat creatorul serialului.

Serialul „True Blood” înregistrează cote de audienţă impresionante, fiind urmărit în fiecare săptămână de 5 milioane de telespectatori în Statele Unite şi de 12,6 milioane de telespectatori pe plan mondial.

„True Blood”, aflat la al treilea sezon, a fost nominalizat la începutul lunii iulie la premiile Emmy, la categoria „cel mai bun serial/ dramă”.

Sursa: mediafax.ro.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *