Fun

Kristofer mixează la ”Principe”

Afisul evenimentului

Club Principe gazduieste sambata, 11 septembrie 2010, al doilea party TrancENDance din Bacau. Invitatii serii sunt Snatt & Vix, care, la finalul evenimentului vor imparti invitatii la TrancENDance with Markus Schulz @ Arenele Romane de pe 18 septembrie 2010.

Snatt & Vix este cel mai in voga nume de pe scena trance romaneasca, mixand in trecut alaturi de nume precum Tiesto, Paul van Dyk sau Ferry Corsten si intrand in playlist-urile lui Markus Schulz si ale lui Armin van Buuren. Sambata vin in Bacau pentru o noua petrecere din seria TrancENDance.

In deschidere va mixa Kristofer.

Ora de incepere: 22:00
Club Principe este situat pe DN11, la iesirea din Bacau spre Onesti, la 1000 dupa sensul giratoriu de la iesire din oras.

Eveniment promovat prin Divanul Ad-Blog.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *