Stavarache vrea să anuleze penalitățile datornicilor la CET

Romeo Stavarache

foto mediafax.ro

Primarul Romeo Stavarache a anunțat că intenționează să anuleze penalitățile uriașe pe care le au de achitat asociațiile de proprietari către CET. Stavarache va face o astfel de propunere către Consiliul Local Bacău. „Penalitățile vor fi șterse doar în condițiile achitării integrale a datoriilor restante”, a precizat primarul Bacăului. Astfel, fiecare locatar sau proprietar care își va achita datoriile din urmă va scăpa de penalitățile acumulate din cauza întârzierilor. În acest moment, restanțele pe care le are de încasat CET de la cele 223 de asociații de proprietari ajung la 30 de milioane de lei, dintre care 16 milioane sunt penalități.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 Comments on “Stavarache vrea să anuleze penalitățile datornicilor la CET

  1. Pingback: CET-ul vechi se închide, UE ne face altul, de 100 milioane de euro | aghiuţă

  2. Pingback: Pentru de dimineață | aghiuţă

  3. ce treaba buna, dar cum de scrieti voi de asa ceva. pana acum nu stiati cum sa-i bagati sula incoasta primarului si acum il ridicati in slavi. nu mai incape omul de laudele voastre. mai sa fie, cum bate vantul asta, si mai si ploua cu ceva cand faci numai din astea

  4. Ce vrajeala. Stavarache prin baietii de la primarie si cu ajutorul vrajitoarelor nerezolvate de la CET obliga asociatiile sa plateasca penalizarile CET.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *