Fun

Concert de pian, în Parcul Catedralei

foto: www.inimabacaului.ro


Părinți, copii, bunici – melomani sau amatori – sunt așteptați să vadă pe viu un senzațional concert de piane. Evenimentul are loc luni, 16 august, în Parcul Catedralei, de la orele 19:30 și este organizat de către Salonul de Piane, în colaborare cu elevi de la Liceul de Artă „G. Apostu”.
Prin amabilitatea Mioarei Iacob, directoarea Salonului de Piane, am aflat că spectacolul este gratuit, publicul fiind așteptat doar cu aplauze. Talentații artiști vor cânta la oboi, vioară și pian.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *