INEDIT! Palatul lui Sechelariu, un om cinstit cu avere ilicită


Steagul roșu a descoperit pe un site o filmare ce reprezintă palatul pe care îl deține familia Sechelariu în Bacău. Imaginile sunt inedite, mai ales în contextul în care o parte din averea familiei fostului primar Dumitru Sechelariu are un caracter ilicit. Acest lucru a fost stabilit încă din 2008, când Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis confiscarea a 30.000 de euro din averea lui Dumitru și Laudieta Sechelariu. Așa cum titra presa vremii, fostul primar al Bacăului a fost „puțin corupt”.

Pe 27 mai 2008, ÎCCJ a hotărât definitiv şi irevocabil că fostul primar al Bacăului, Dumitru Sechelariu, şi soţia sa, Laudeta Sechelariu, nu pot justifica provenienţa sumei de 120.000 de lei. Aceasta reprezintă diferenţa dintre veniturile reale şi cheltuielile efectuate de soţii Sechelariu în perioada iunie 1996 – iunie 2004, cât Dumitru Sechelariu a fost primar al Bacăului, în sensul că aceştia nu puteau dobândi din veniturile legale toate bunurile pe care le au în patrimoniu.
În urma expertizelor efectuate în acest caz de către specialişti, instanţa a reţinut că veniturile soţilor Sechelariu provenite din salarii, dividende, restituiri de TVA, vânzări de imobile etc. însumează 1.396.083 de lei, în vreme ce cheltuielile au fost de 1.516.052 de lei.
După câteva luni de cercetări, reprezentanţii comisiei au trimis la începutul anului 2005 dosarul la Curtea de Apel Bacău, care a decis confiscarea acelor sume. Cel în cauză a declarat recurs, însă ÎCCJ a confirmat sentința.
Alte procese, de corupție, în care este acuzat Dumitru Sechelariu, se află în diverse stadii de judecată.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13 Comments on “INEDIT! Palatul lui Sechelariu, un om cinstit cu avere ilicită

 1. Pingback: Pentru de dimineață | aghiuţă

 2. Scranciobele alea seamana leit cu cele din parcul mare. Pun pariu ca sclavii de la spatii verzi le-au amenajat.

 3. Pai zicea ca e cel mai cinstit primar din toate timpurile si aflam ca nu e nici pe departe asa? L-au prins cu 30000 de euro dar cred ca asta e doar virful aisberg-ului. Poate il baga la puscarie in alea 2 dosare, sa scapam de putregai.

 4. Pingback: Simona Ionescu » Cine l-a filmat pe Sechelariu când şi-a construit viloiul?

 5. Pingback: Pentru de dimineață | aghiuţă

 6. Pingback: Laudieta Sechelariu face un bacșiș de 400 milioane de la Cultură | aghiuţă

 7. Pingback: Tomescu vs Sechelariu | aghiuţă

 8. Pingback: O familie de țigani, în sens limbistic | aghiuţă

 9. Pingback: Stavarache, despre „inginerii” lui Sechelariu: „Și răi, și proști” | aghiuţă

 10. Pingback: Zi plină pentru Zeghelariu | Florin Popescu

 11. Pingback: Un om cinstit cu avere ilicită II | Florin Popescu

 12. Pingback: Sechelariule, ce-ți mai place fără coa*e! | Florin Popescu

 13. Pingback: S-a enervat Laudieta! - Florin Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *