Parada motocicliștilor, Bacău 2010 – FOTO

Motor Bikers Party a culminat sambata cu obișnuita demonstrație de iscusință pe două roți și cu parada tuturor motocicliștilor. Manifestarea a avut loc în centrul Bacăului și a strâns laolaltă o mulțime de curioși. Festivalul motocicliștilor se încheie oficial duminică, între timp Insula de Agrement găzduind mai multe evenimente cu motoare.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 Comments on “Parada motocicliștilor, Bacău 2010 – FOTO

  1. puteti sa imi spuneti si mie pe ce data va fi parada motociclistilor in bacau anul acesta(2011).multumesc astept raspuns si prin email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *