Un polițist s-a filmat făcând sex oral. Update

Un scandal s-a iscat în poliția băcăuană, după ce un film porno a fost postat pe internet. Conform Ziarului de Bacău, un politist bacauan care a disparut azi-dimineata de la domiciliu este cautat pentru a da explicatii in legatura cu o posibila implicare in niste inregistrari video de tip gay. Se pare ca, inainte de a fi incadrat in politie, agentul Lucian C. s-ar fi ocupat cu un videochat gay, consemnează ziarul citat.

O inregistrare in care apare o persoana care seamana cu agentul bacauan a fost postata ieri pe YouTube și preluată de 1TV Bacău..

Update de la 1TV Bacău.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One Comment on “Un polițist s-a filmat făcând sex oral. Update

  1. ba desteptilor, asta e in politie de cel putin 6-8ani…

    e de trei ani poate intr=o functie mai nou, asta asa ca sa devieze subiectul sau sa va induca in eroare… patrula pe strazi si in timpul liber rar freca menta prin zebra… e din cate stiu 2002pe strazile orasului bacau, zona centrala…

    vedeti ca nu e peste noapte… si facea asta si in timpul jobului…

    acuma din cauza ca e corupt si ca s-a pus cu multi oameni si fosti prieteni… plateste

    sefu lui o sa incece sa il scoata ca si pe BOGHIU… un alt destept ca asta, dar de data asta… >>> i’m sorry bb boy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *