Fun

Panică la BRD

Aparatul care a blocat banca

Un aparat stricat a blocat preț de câteva minute activitatea la Sucursala BRD Bacău. Conform reclamației unui client al băncii, s-a defectat aparatul de lângă intrare (foto), care eliberează bonuri de ordine.
Virgil Tamaș spune că, ajuns la ghișeele băncii, unde nu erau cozi, a fost întrebat insistent de bonul de ordine. ”Am zis că n-am bon, că nu merge aparatul. Mi-a răspuns că nu se poate să fie defect… parcă eram în Caragiale. A întrebat gardianul, care i-a confirmat. Mi-a zis că nu poate să mă servească, pentru că n-am bon, deși aparatul era stricat. «De unde știu eu că nu sunt alții înaintea dumneavoastră?» Până la urmă, s-a consultat cu o colegă, care era și ea panicată. Aceasta a sunat undeva, zicea că «la domnul director», de unde i s-a comunicat că se poate și fără bon de ordine”.
Conducerea băncii nu a putut fi contactată, ca să lămurească de ce lipsa aparatului pentru emis bonuri de ordine blochează activitatea funcționarilor, mai ales când banca nu e aglomerată.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 Comments on “Panică la BRD

  1. Pingback: Pentru de dimineață - Blogul lui Florin Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *