Casă de piatră, Ionele!

Dansul mirilor

O bucureșteancă l-a scăpat de burlăcie pe deputatul Ionel Palăr. Aleasa inimii, Victoria, este medic stomatolog în capitală. Cei doi și-au făcut cununia religioasă în week-endul trecut. Deși liberalul a încercat să țină cât mai ascuns evenimentul de ochii presei, acesta tot a răsuflat. Căsătoria civilă a avut loc în Bacau, cu puține zile înaintea celei religioase. Cei doi amorezi și-au unit destinele în fața lui Dumenzeu la mânăstirea Sucevița, din nordul Moldovei. Tot acolo, la o frumoasă pensiune de pe Obcinile Bucovinei, a avut loc și petrecerea nuntașilor. La eveniment au participat prieteni, politicieni, colegi de partid si rude. „A fost un moment deosebit din viața mea. A fost o petrecere mai intimă, la care nu am invitat decât rudele și prietenii apropiați”, ne-a declarat deputatul băcăuan.

Ionel a scapat de burlacie

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 Comments on “Casă de piatră, Ionele!

  1. Vad ca te-ai apucat sa bagi titluri ca in libertatea, numai aia discuta direct cu vedetele: „J-Lo ce fund bun mai ai!” sau „Unde ti-s chiloteii, Dragusanco?” :))

  2. Casa de piatra si sa dea Dumnezeu sa aveti un copil la fel de frumos ca si voi!

  3. Felicitari d-lui Ionel si stimabilului fricos Stavarache care impreuna au reusit sa duca la capat multe licitatii la preturi fabuloase.

  4. Era si timpul sa va asezati la „casa de piatra”sau vre-o vila,nene, ca altfel n-ati fi in rand cu ceilalti demnitari.Doar banii curg,garla de la prosti.Poate va amintiti si de promisiunile electorale.Mai raspundeti si la telefon, din cand in cand si nu numai la cine va convine.Oricum,sunteti o pereche frumoasa .Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *