Norul de cenușă a închis Aeroportul din Bacău

Aeroportul este închis

Aeroportul din Bacău este închis începând din această dimineață, ca urmare a pericolului pe care îl reprezintă norul de cenușă provocat de vulcanul ce a erupt în Islanda. De altfel, alte zece aeroporturi din țară au fost închise din această cauză. Este vorba de cele din Satu Mare, Oradea, Târgu Mureș, Arad, Timișoara, Cluj, Iași, Suceava, Sibiu și Baia Mare, .

Premierul Emil Boc a anunțat, la finalul Comitetului pentru situații de urgență convocat la Palatul Victoria, că nu există riscul ca cenușa vulcanică să se depună la solul României, ceea ce înseamnă că nu există niciun risc pentru populație. Primul ministru a explicat că norul de cenușă va traversa nordul României la o altitudine de 6-10 mii de metri.

La rândul lor, reprezentanții Agenției Naționale pentru Protecția Mediului au dat asigurări că nu au intervenit niciun fel de modificări în calitatea aerului.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *