Google Maps România s-a lansat oficial

Vineri s-a lansat oficial Google Maps România, serviciu disponibil la adresa maps.google.ro pentru utilizatorii locali și pentru companii.

Serviciul permite utilizatorilor să acceseze hărți online, să caute companii, să plaseze anunțuri gratuite prin intermediul Google Maps Local Business Centre, să creeze hărți proprii și să caute diferite locuri.

Google Maps Romania poate fi vizualizat în mai multe feluri. Utilizatorii au la dispoziție butonul „hartă”, în care se afișează harta tradițională unde se pot stabili trasee între punctele A și B, butonul „satelit”, care afișează poze din satelit, sau butonul „teren”, mod în care se pot vizualiza detalii geografice.

Nu lipsește nici modul „Panoramio”, feed-uri în timp real oferite de webcam-uri sau din articole Wikipedia. Google adaugă că pune la dispoziție și aplicația API pentru Google Maps pentru a veni în ajutorul programatorilor, administratorilor de sistem și designerilor.

De asemenea, Google precizează că firmele pot publica în mod gratuit informații despre activitatea lor, adresa de contact, numere de telefon, fotografii sau anunțuri.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *