Sechelariu, show cu Iliescu, Agripina și Dick Morris

Dumitru Sechelariu, fostul primar al Bacăului, se invită aproape în fiecare seară, în direct, la postul său de televiziune. Nu se deplasează până la studio, ci intervine de acasă, prin telefon.
Vineri seară, Sechelariu a dat un adevărat spectacol, în timpul emisiunii realizate de Laurențiu Botin, ”Deșteptarea de seară”, la Tv Bacău. Subiectul era transportul public din Bacău, ce urmează să fie scos la licitație. Foarte repede, Sechelariu a început să-și depene coșmarurile provocate de pierderea scaunului de primar, în 2004. Printre victime, Ion Iliescu, Dick Morris și chiar Agripina Sechelariu, mama sa, pe care o va lăsa fără acțiunile la SC Transport Public SA.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6 Comments on “Sechelariu, show cu Iliescu, Agripina și Dick Morris

  1. Transportul Public trebuie sa fie al bacauanilor !! Sper ca Primaria Bacau si Consiliul Local Bacau sa reuseasca sa il lase fara Transport Public !! In fiecare oras Transportul apartine Primariei !!!

  2. Ce-i asta baieti ? Va propun sa veniti cu subiecte mai tari si mai multe. Decat asa, mai bine ramaneti pe functia de blogger

  3. imi place de comentator…cand intra seful el tace…la fel si invitatii..nu au voie sa spuna nimik :))) SCALVII LU SECHELARUU !!

  4. habar nu au cum sa tina un discurs se acuza intre ei …specific romanesc …ee fostul primar din istoria lui se trage pe fir tiganesc nu ma zic la felul cum tine un discurs ee la fel cum tine regele tiganilor in romania …o sa ajunga sa se bata intre ei pt cascaval ca lumea buna pleca in afara sa saturat de hotiii si mincinosii de la bacau ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *